Skip to main content

Advies/strategie

Zit je met een vraag of wil je graag advies? Ik ben al een aantal jaar actief in de off- en online wereld en kan je zeker voorzien van antwoorden op je vraagstukken.

Mijn werkwijze

Als ondernemer begrijp ik hoe belangrijk het is om een sterk online aanwezigheid te hebben. Een goede website of webshop kan een groot verschil maken in het aantrekken van klanten en het verhogen van je verkoop. Daarom bied ik mijn diensten aan om jouw online aanwezigheid te versterken.

Als eerste stel ik samen met jou de doelen vast voor je website of webshop. Hierbij kijken we naar welke zoekwoorden relevant zijn en welke doelgroep we willen aanspreken. Op basis hiervan ontwerp ik een website of webshop die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Ook zorg ik voor een pakkende en herkenbare huisstijl die bijdraagt aan jouw professionele imago.

Ik maak gebruik van het WordPress CMS systeem en beheers hierin meerdere thema’s die ik gebruik. Dit systeem is makkelijk te onderhouden en flexibel in te zetten. Voor webshops gebruik ik Woocommerce, een eenvoudig te gebruiken webshop systeem. Na oplevering van de website of webshop bied ik ondersteuning aan waar nodig.

Door mijn aanpak kan jij zorgeloos ondernemen en profiteer je van een sterk online aanwezigheid. Ben je geïnteresseerd in mijn diensten of heb je vragen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Een greep uit mijn werk

Geïnteresseerd geraakt?

Neem contact op

Advies van mij geheel gratis

Al meerdere jaren ervaring

+7 jaar ervaring in de online en offline wereld

Geheel gratis

Altijd vrijblijvend advies

Meerdere experts

Ik zit in een team van creatieve freelancers

Meerdere vormen van communicatie

Te bereiken via mail, telefoon, social media of een persoonlijk gesprek

Neem vrijblijvend contact op

Helemaal top, je hoeft het maar te vragen en hij regelt het voor je!

Pictures By DakotaFotograaf

Goede service en een goede manier van samenwerken. Houdt je goed op de hoogte over de gang van zaken. Super bedankt!

RadianzeDJ Duo

Fantastische service en een website waar we heel trots op zijn de look en feel sluit goed aan op wat ik wil overbrengen. Bedankt Jerry!

Het Crypto huisCrypto trainingen

Ik heb hier mijn logo en visitekaartje laten ontwerpen. Goeie communicatie en snel klaar.

Brows By LoesBrowstylist