Skip to main content

Website of webshop

Website of webshop laten maken door mij? Ik ontwikkel een website of webshop op maat en help hierbij je online doelstellingen te behalen.

Mijn werkwijze

Als professionele webdesigner in Hoorn, bied ik een unieke service aan voor het creëren van jouw droomwebsite of webshop. Vanaf het begin betrek ik jou bij het proces, zodat we samen jouw wensen en eisen kunnen vaststellen. Tijdens deze eerste fase bespreken we de doelen van de website of webshop, welke zoekwoorden hierbij horen en welke doelgroep we willen aanspreken.

Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is, daarom stel ik mijn diensten volledig op maat af. Dit betekent dat ik rekening houd met jouw specifieke eisen en doelen tijdens het ontwerpproces. Hierdoor ontstaat een website of webshop die perfect aansluit op jouw wensen en een optimale gebruikservaring biedt voor jouw doelgroep.

Ik maak gebruik van het WordPress CMS systeem en beheers diverse thema’s die ik flexibel inzet. Dit systeem is gemakkelijk te onderhouden en biedt vele mogelijkheden. Voor webshops maak ik gebruik van Woocommerce, een gebruiksvriendelijk webshop systeem. Indien gewenst, kan ik jou ook de mogelijkheid bieden om de webshop zelf te onderhouden. Dit leer ik jou graag aan door middel van een serie video’s.

Ben je op zoek naar een professionele webdesigner in Hoorn om jouw droomwebsite of webshop te laten maken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw online doelen realiseren en jouw bedrijf een efficiënte online aanwezigheid geven.

Een greep uit mijn werk

Geïnteresseerd geraakt?

Neem contact op

Een website bij mij komt standaard met

WordPress CMS

Een makkelijk te onderhouden CMS systeem

klantspecifieke styling

Samen tot een mooi product komen is waar ik voor sta.

Meerdere pagina’s

Mijn websites of webshops bestaan altijd uit meerdere pagina’s.

handleiding gebruik

Een makkelijke handleiding om je site of shop zelf te onderhouden.

Mijn prijzen

Pakket website

Website

WordPress
klantspecifieke styling
Meerdere pagina’s
contactformulier pagina
privacystatement
voorwaarden
Google Analytics
SEO-teksten
handleiding gebruik

Vanaf € 599,-

Neem contact op voor meer informatie

Pakket Webshop

Webshop

WooCommerce
Klantspecifieke styling
1 categorie
3 producten
Betaalprovider
Webwinkelkeur
Google Analytics
SEO-teksten
Handleiding gebruik

Vanaf € 899,-

Neem contact op voor meer informatie